Wekelijks Woord


De ultieme X-ray


God houdt genoeg van ons om ons te verbrijzelen, zodat we de pijn van onze zonden kunnen voelen en naar Hem vluchten voor vergeving en bevrijding. 

Artikel

Jezus is je leven waard!

Wanneer we straks voor God moeten verschijnen zal er niet gevraagd worden naar de grootte van onze bankrekening of hoe het ging met het maken van carrière. Onze God zal aan ons vragen wat we hebben gedaan met Zijn Evangelie. 


Artikel

Hou vast aan je stille tijd!

Het doel van Zijn menswording, lijden, sterven en opstanding uit de dood was om ons terug te kunnen brengen tot God Zelf. Daarom is er iets grondig mis als een christen de gemeenschap met God verwaarloost.


Aanbevolen


Boek

Wandelen door geloof van Jon Bloom

In dit boek neemt Jon Bloom je mee langs verschillende personen die een ontmoeting met Jezus hebben gehad. Daaruit haalt hij prachtige en praktische lessen die ons helpen te wandelen door geloof.

Album

Discovery van Rivers and Robots

Op dit album laten Rivers & Robots je als het ware de vele eigenschappen van onze God (opnieuw) ontdekken, begeleidt door hun bekende ontspannen en opgewekte muziek.

Artikel

De scholen zijn weer begonnen!

“Hoe kan ik komend schooljaar de Heer dienen?” In dit artikel wil ik je 7 bemoedigingen meegeven, die je wellicht kunnen helpen in het overdenken en beantwoorden van deze cruciale vraag.


Artikel

We hebben het welvaartsevangelie nodig!

Mocht jou verteld zijn dat wanneer je Christus zou gaan volgen, je leven gemakkelijker zou worden, dan hoop ik dat je er inmiddels achter bent gekomen dat dit  'fake news' is.


Preek

Samen in het Evangelie dienen

Leander Janse preekt in deel drie over het dienen van Christus, over de noodzaak om dit samen te doen en de nederigheid die daarvoor nodig is. Ben jij bereid om Christus te volgen in alles waarin Hij is voorgegaan?


Artikel

Vreugde is niet optioneel

Onze hemelse Vader is niet onverschillig over onze vreugde. Vreugde is niet een garnituurtje op de verplichte eerste gang van het Christelijke leven. Vreugde is niet de slagroom op de taart, maar een essentieel ingrediënt in een complex baksel.