Preek

Ik twijfel

Stel je voor dat er op dit moment een bom zou vallen op de plek waar jij bent en je bent op slag dood. Ben jij er dan zeker van dat je gered zult zijn?


Artikel

Tips van een (herstellende) social media sukkel

In de hoop om anderen te helpen met mijn ervaringen, wil ik vijf Bijbelverzen delen die mijn hart overtuigden en mij dwongen mijn gedrag op social media te veranderen.


UitgelichtIk stel mij de Heere voortdurend voor ogen; omdat Hij aan mijn rechterhand is, wankel ik niet.

Psalm 16:8

Godgericht.nl jongerenconferentie
17-19 Mei, De Kroeze Danne, Ambt Delden

Aanbevolen


Boek

Geheime gelovigen van Anne van der Bijl en Al Janssen

Wat gebeurt er als moslims Jezus gaan volgen? In dit boek ga je mee op reis met Anne van der Bijl naar het Midden Oosten.

Album

Hymns Live van Shane & Shane

Een nieuw album van Shane & Shane, vol met hymnes waarin ze in muziek en zang alle eer geven aan onze grote God, want Hij is waardig.

Artikel

Werk, want het is God Die werkt!

God werkt in jou zowel het willen als het werken (Filippenzen 2:13). Wie werkt er dan eerst? God werkt! Maar wat doe jij?


Artikel

Gaan we het lijden uit de weg?

Misschien is het goed om eens na te denken over de vraag in hoeverre wij bereid zijn te lijden omwille van ons geloof in de Here Jezus. Of gaan we dit lijden juist uit de weg?


Artikel

Het grote doel van het leven

Als christen moet het grote doel van ons leven altijd te onderscheiden zijn van die van de ongelovige - je eerste en hoofddoel moet als christen altijd zijn om voor Jezus Christus te leven.


Artikel

Millennials zijn niet zo doelgericht als je denkt

Waarom zoekt 's werelds meest doelgerichte generatie over het algemeen geen verbinding met de meest doelgerichte organisatie ter wereld?